202020apr

CORONAVIRUS (Covid-19)

Såfremt du har akut opstået sygdom skal du således IKKE møde op, men ringe hertil på telf. 75325033 Der er som noget nyt mulighed for videokonsultation med lægerne ( På grund af teknikken er det kun muligt at lave videokonsultation ved Læge María Pérez Gómez – ønsker du videokonsultation skal du kontakte sekretæren mellem kl. 09:00 og 12:00. Læs mere om forberedelse til videokonsultation nedenfor:

Anmodning om videokonsultation Alle Dage: 09.00 – 12:00 I stedet for at møde op i klinikken, er der som noget nyt nu mulighed for videokonsultation med lægen. Du skal bruge app’en Min Læge som med fordel kan installeres forud for telefonisk kontakt med sekretæren. Du kan hente app’en i App-store eller Google Play og logge ind med NEMID. Når du har installeret app’en kontakter du sekretæren på telf. 75325033 og du vil derefter blive guidet igennem. Læs mere om installation af app’en Min Læge via dette link

Sådan bruger du videokonsultation
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *